Příběh úspěchu: Jak Kamil, makléř z Ostravy, zdvojnásobil svůj provizní obrat díky Reas.cz

25. června 2024Michaela Marková

Výsledky spolupráce

Kamil Dolinek, makléř z Ostravy, se realitám věnuje 6 let a s Reas.cz spolupracuje již 3 roky. V roce 2023 prodal 22 nemovitostí, přičemž polovinu z nich díky Reas.cz. Jeho nejvyšší jednotlivá provize dosáhla 300 000 Kč.

Výzvy před spoluprací s Reas.cz

Před spoluprací s Reas.cz Kamil čelil výzvám, jak zvýšit efektivitu své práce a získat nové obchodní příležitosti. Byl neustále na cestách, hledal klienty a snažil se udržet vysokou kvalitu služeb. "Věřím, že dokud to makléř nezkusí, nezjistí, jestli dostane kvalitní kontakty," říká Kamil.

Hledání a nalezení ideálního partnera

Při hledání řešení objevil Kamil Reas.cz a rozhodl se jejich služby vyzkoušet. Přesvědčila ho možnost získávat kvalitní a ověřené kontakty, které by mu ulehčily práci. "Byl jsem přesvědčený, že tato platforma může výrazně pomoci mému podnikání," sděluje Kamil. Rychle se ukázalo, že to byla správná volba.

Efektivní práce s kontakty

Kamil začal efektivně využívat kontakty, které mu poskytoval Reas.cz. "Stačí, že jim zavolám, domluvím se na detailech a následně na nábor. Někde se mi také stane, že 2-3 kontakty nedopadnou, ale většina z nich je opravdu zpracovatelná a domluvíme se na spolupráci," sděluje Kamil.

Spokojenost klientů na prvním místě

Kamil zaznamenal výrazné zlepšení ve své práci. V roce 2023 prodal 22 nemovitostí. S klienty, které získá přes Reas.cz, často navazuje formu přátelství, což mu umožňuje získat další nemovitosti na zobchodování. "Nejde tolik jen o provizi jako o spokojenost klientů," říká Kamil.

Dlouhodobé cíle a rozvoj s Reas.cz

Kamil plánuje pokračovat ve spolupráci s Reas.cz a dále zvyšovat svůj provizní obrat a spokojenost svých klientů. "Doporučuji všem makléřům, aby se nebáli investovat do kvalitních leadů. Reas.cz mi může pomoci dosáhnout mých cílů rychleji, než jsem si myslel," dodává Kamil.





Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny