Chcete vědět, kolik stojí byty ve vaší ulici? S naším Atlasem cen je to snadné a zdarma!

28. července 2020Redakce

Koho by nezajímala skutečná cena jeho bytu, i když aktuálně o prodeji neuvažuje? Nebo jste prostě jen zvědaví, za kolik se prodávají byty ve vašem domě, vedlejší ulici, na druhé straně města?  A zjistit to, je přitom docela jednoduché. Unikátní mapa Atlasu cen bezplatně ukazuje za kolik, kdy a jaké se ve skutečnosti prodaly nemovitosti po celé ČR.

Určit cenu nemovitosti je vždycky trochu alchymie. Tu správnou totiž vždy určuje nabídka a poptávka a nakonec hlavně ta skutečná cena, za kterou se byt či dům prodá.

A podívat se na inzertní portály nestačí, protože na těch nikdy na první pohled nepoznáte, že tam visí už rok a majitel už musel třikrát zlevňovat. Takže cena, kterou tam vidíte, nemusí být vůbec reálná. Naopak pokud víte, že se pět srovnatelných bytů v okolí prodalo za dva miliony, dost pravděpodobně se i hodnota vašeho bytu pohybuje kolem této částky.

Informace zdarma na jednom místě i cenový hlídací pes

Nejdůležitější informací, kterou tedy potřebujete vědět, když kupujete či prodáváte byt, je, za kolik se skutečně prodaly nemovitosti kolem vás. A právě nyní se můžete na uskutečněné realitní transakce podívat v aplikaci Atlas cen úplně zadarmo.

Nastavte si bezplatné hlídání cen

V přehledné mapě si zobrazíte veřejně dostupná data o realizovaných realitních transakcích z katastru nemovitostí a můžete se tak na ně podívat kdykoliv potřebujete. Mapa umí celou řadu filtrů, od velikosti až po časová období, takže si vyhledáte prodeje (nebo koupě) prakticky na míru. Navíc je možné nastavit si hlídač, který vše sleduje za vás a kdykoliv se něco nového objeví, dá vám to vědět.

Vyzkoušet je to velmi snadné, takže navštivte Atlas cen a sami se přesvědčte, o jak užitečnou aplikaci se jedná.


Mohlo by vás zajímat

Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny