Příběh úspěchu: Jak Milan, makléř z Prahy, prodává díky Reas.cz až jednu nemovitost měsíčně

17. června 2024Michaela Marková

Výsledky spolupráce s Reas.cz

Milan Lolo, zkušený realitní makléř, se v Praze vypracoval na uznávaného odborníka. Během spolupráce s Reas.cz Milan prodal 18 nemovitostí, z toho 8 přímo díky Reas.cz. Nejvyšší provize dosáhl 800 000 Kč za prodej vily v Říčanech. Reas.cz mu poskytl stabilní zdroj kvalitních leadů, což výrazně přispělo k jeho profesnímu růstu, vyšším provizím a budování jeho osobního brandu.

Inspirace od těch nejlepších

Milan se o Reas.cz dozvěděl od svých kolegů, kteří s touto platformou dosáhli skvělých výsledků. „Slyšel jsem o úspěších mých kolegů a rozhodl jsem se, že to musím také vyzkoušet. Viděl jsem v tom možnost získat kvalitní kontakty bez rizika a utopených nákladů na marketing,“ vzpomíná Milan. I když měl zpočátku obavy, pozitivní zkušenosti jeho kolegů ho přesvědčily, aby to zkusil.

Budování dlouhodobých vztahů s klienty

Milan se zaměřuje na rychlou a efektivní komunikaci s klienty, čímž buduje dlouhodobé vztahy. Klade důraz na porozumění potřebám klientů a poskytování přidané hodnoty. „Díky Reas.cz mám více času věnovat se samotnému prodeji a budování vztahů s klienty,“ říká Milan. Reas.cz mu umožňuje soustředit se na prodej nemovitostí a zároveň budovat povědomí o jeho značce.

Budoucí plány s Reas.cz

Do budoucna plánuje Milan rozšířit své působení a vybudovat vlastní tým, aniž by zakládal velkou realitní kancelář. „Vidím velký potenciál v další spolupráci s Reas.cz, která mi umožňuje soustředit se na to, co umím nejlépe – prodej nemovitostí a budování vztahů,“ sdílí Milan.


Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny