Příběh úspěchu: Jak Tereza, makléřka z Brna, dala přednost Reas.cz před sociálními sítěmi

8. července 2024Michaela Marková

Dosavadní úspěchy a milníky

Tereza Zavadilová, realitní makléřka z Brna, se věnuje realitám už pět let. Za loňský rok prodala 13 nemovitostí, z nichž 6 bylo díky kontaktům z Reas.cz. Její nejvyšší provize dosáhla 400 000 Kč za jednu nemovitost.

Překonání bariér prvotní investice

Tereza neměla na začátku spolupráce s Reas.cz žádné obavy. Uvědomuje si, že pro některé makléře může být prvotní investice překážkou, ale věří, že klíčem k úspěchu je překonání tohoto prvního kroku.

Přednost kvalitním kontaktům

V minulosti zkoušela hledat kontakty na sociálních sítích, ale rychle zjistila, že kontakty odtud nejsou tak kvalitní. Proto primárně volí služby Reas.cz. Díky kvalitním kontaktům jedná s lidmi, kteří mají skutečný zájem prodat. Navíc jsou klienti předem informováni o makléři a očekávají jeho zavolání.

Klíčové strategie úspěchu

Úspěch Terezy stojí na důvěře jejích klientů, odborných znalostech a dlouholetých zkušenostech. Klienti ji často doporučují dál, což spolu s kontakty z Reas.cz posiluje její úspěch. "Kvalitní kontakty z Reas.cz mi umožňují plně se soustředit na poskytování prvotřídních služeb mým klientům," říká Tereza. Díky tomu, že může klientům poskytnout kvalitní služby a věnovat se plně obchodu, se jí daří dosahovat vynikajících výsledků.

Cesta za dalšími úspěchy

Tereza je na cestě za dalšími úspěšnými výsledky díky spolupráci s Reas.cz. Díky kvalitním kontaktům a podpoře od Reas.cz se může plně soustředit na obchod a poskytovat svým klientům špičkové služby.

Jejím cílem je nadále rozšiřovat své portfolio a dosahovat vysokých provizí. Do konce roku má ambiciózní plán dosáhnout provizního obratu 3 miliony Kč, přičemž hodlá plně využívat všechny výhody, které jí tato spolupráce poskytuje. S jistotou, že má za sebou spolehlivého partnera, se těší na další úspěšné roky v realitním byznysu.

Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny