Příběh úspěchu: Jak Jitka, makléřka z Jihlavy, míří k obratu 1,5 mil. ročně ve spolupráci s Reas.cz

8. července 2024Michaela Marková

Jitka Mayerová, makléřka a majitelka realitní kanceláře JM v Jihlavě, působí v realitách od roku 2016. Začínala jako investor a postupně se stala odbornicí na realitní trh, odhady a finanční poradenství.

Dosavadní výsledky spolupráce

Na začátku roku 2024 objevila platformu Reas.cz, která jí pomohla rychle získat nové klienty a nemovitosti do nabídky. Již po třech měsících spolupráce prodala jednu nemovitost a získala pět dalších s provizním potenciálem 568 000 Kč.

Z počáteční nejistoty k úspěšnému partnerství

Jitka měla zpočátku obavy z investice do nové platformy, protože si nebyla jistá, zda se jí tato investice vyplatí. Po konzultaci se zástupcem Reas.cz však byla přesvědčena o výhodách spolupráce. Zástupce Reas.cz jí pomohl identifikovat největší potenciál růstu a poskytl přístup k exkluzivní databázi klientů. Díky tomu se Jitka mohla rychle zaměřit na relevantní obchodní příležitosti. Pozitivní zkušenost se zástupcem a profesionální přístup Reas.cz rozptýlily její počáteční obavy.

Klíčové strategie pro úspěch

Jitčin úspěch je založen na vysoké aktivitě – domluví si 7 schůzek z 10 předaných obchodních příležitostí a klienti si ji velmi chválí. Zaměřuje se na profesionální přístup, detailní znalost trhu a trpělivost při práci s klienty. „Každému klientovi se věnuji individuálně a snažím se pochopit jeho potřeby,“ říká Jitka. Díky tomu dokáže navrhnout nejlepší možná řešení a poskytovat služby na nejvyšší úrovni. „Důležité je být vždy transparentní a udržovat otevřenou komunikaci,“ dodává.

Budoucí plány a vize s Reas.cz

Jitka má ambiciózní plány do budoucna. Chce rozšířit svou realitní kancelář, vytvořit vzdělávací programy pro nové makléře a stát se lídrem v regionu. Díky spolupráci s Reas.cz očekává výdělek přes 1,5 milionu Kč na provizích za první rok, nemluvě o dalších obchodních příležitostech, které se jí díky této spolupráci otevřou.

Přidejte se k Jitce a začněte psát svůj úspěšný příběh s Reas.cz! Kontaktujte nás ještě dnes a využijte speciální nabídku pro nové spolupráce.



Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny