Příběh úspěchu: Jak David, mladý makléř z Brna, zdvojnásobil své prodeje díky Reas.cz

8. července 2024Michaela Marková

Významné výsledky během dvou let

David Gablas, mladý realitní makléř z Brna, brzy oslaví dva roky úspěšné spolupráce s Reas.cz. V loňském roce David zrealizoval 17 prodejů, z nichž 7 bylo díky kontaktům získaným prostřednictvím Reas.cz. Navíc dva z těchto sedmi obchodů vedly k dalším prodejům díky doporučením spokojených klientů.

Začátky spolupráce bez obav

David byl pilotním skokanem ve své realitní kanceláři, který jako první vyzkoušel služby Reas.cz. Od začátku neměl žádné obavy, protože jeho realitní kancelář ráda zkouší nové věci a postupy, jak získat kvalitní kontakty na prodávající.

Vedení kanceláře sice mělo otázky ohledně kvality kontaktů, ale majitel byl otevřený novým nápadům a během 2 měsíců se ukázalo, že spolupráce s Reas.cz je velmi přínosná.

Kvalita služeb Reas.cz

David Gablas ocenil kvalitu kontaktů, protože jednal s lidmi, kteří měli skutečný zájem prodat, což pro něj bylo velkým benefitem. Klienti byli předem informováni o makléři, věděli, kdo jim bude volat, a očekávali nějakou službu, což výrazně zvyšuje kvalitu kontaktů oproti těm, které by si David získal sám.

Co je klíčem jeho úspěchu?

David Gablas je úspěšný díky svému proaktivnímu přístupu a širokému spektru dovedností vzhledem ke svému mladému věku. Díky bohatým zkušenostem ve financích dokáže klientům poskytnout komplexní poradenství při prodeji nemovitosti. Tato zkušenost mu umožňuje poradit klientům při různých možnostech prodeje, což výrazně zvyšuje kvalitu jeho služeb.

Plány do budoucna

David uvažoval o vybudování vlastního týmu, ale rozhodl se zatím soustředit na individuální obchodní činnost. Budování týmu by vyžadovalo více času věnovaného lidem a méně obchodům, což momentálně není jeho prioritou. Do budoucna plánuje pokračovat ve spolupráci s Reas.cz a využívat jejich kvalitní kontakty a podporu pro další růst svého podnikání. Tento rok si David stanovil cíl, a to zvýšit svůj provizní obrat na 5 milionů korun.

Za 2 minuty

do nejbližší realitky nejspíš nedojdete

Vyplnit náš formulář ale stihnete. Získáte tím zdarma představu o ceně i odhad, za jak dlouho se nemovitost prodá.

Spočítat odhad ceny